Nurol Life Seyrantepe size iyi gelecek

Mekanik otomasyon sistemini Johnson Controls adına devreye aldığımız, mekanik ve elektrik işleri Arma-Elektropanç tarafından yapılan NurolGYO’nun son projesi Nurol Life Seyrantepe doğal hayata dönmek isterken şehir hayatından vazgeçemeyenlere çok iyi gelecek.

http://www.nurolgyo.com/tr/projeler/nurol-life/genel-bakis

Hem binanın hem de yaşayanların doğa ve hava ile ilişkisini güçlü kılma yaklaşımı ile yıllar geçse de estetik olarak her daim beğenilecek ve tercih edilecek bir proje olan Nurol Life Seyrantepe hem Rezidans hem de Ofis alanlarıyla herkese kaliteli ortamlar sunuyor. Siz de yerinizi gecikmeden alın.

Türkiye Finans Katılım Bankası Ümraniye’de gerçek bir Akıllı Bina ile hizmet veriyor

Türkiye Finans Katılım Bankası, Mayıs ayında taşınma sürecine girdiği Ümraniye’deki yeni Genel Müdürlük binasını gerçek bir Akıllı Binada olması gereken tüm özelliklerle donatmış durumda. EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri işbirliğinde tamamladığımız Merkezi Otomasyon sistemi kapsamında binadaki klima ve aydınlatmaların takibi ve kontrolü yanı sıra su ve yangın tesisatı, jeneratör, UPS ve enerji analizörlerinin izlenmesi, alarmların hem email hem de SMS yoluyla bildirimi dahil pek çok fonksiyon mevcut.

Çalışanların konforu, enerji verimliliği, tasarruf ve kaliteliye eşit miktarda değer verilen binada işletmenin istek ve ihtiyaçları önde tutulmuş, hızlı ve efektif bir sistem kurulmuştur. Tüm otomasyon elementlerinin tek bir çatı yazılımda toplanması sayesinde hem sistemler entegre çalışabilmekte hem de tüm işlemler tek noktadan izlenip kontrol edilebilmektedir.

Medicana Hastanesi Kadıköylülerin hizmetine açıldı

Medicana Kadıköy

Medicana Grubu yeni hastanesiyle Kadıköy’de hizmete açıldı.

http://kadikoy.medicana.com.tr/

Mekanik Otomasyon sistemini Logicontrols ortaklığında devreye aldığımız Kızıltoprak Medicana hastanesi, uzman kadrosu, son teknoloji ekipmanları, kaliteli hizmet ve önce insan anlayışıyla Kadıköylülere hizmet vermeye hazır.

Selenium Retro’da Yaşam ve Ofis kalitesi birleşiyor

Selenium Retro Konutları

Selenium Retro, ‘Selenium Yaşam Kalitesi’ ile Yeni Ataköy’ün en merkezi konumunda, estetik detayları, keyifli ve ayrıcalıklı hizmetleriyle yükseliyor.

http://www.seleniumretro.com/

Logicontrols ortaklığında mekanik otomasyonunu tamamladığımız, Aşçıoğlu’nun son projesi Selenium Retro Rezidans ve Retrofis imkanlarıyla kapılarını açtı.

Galeries Lafayette, ‘Bonjour İstanbul!’ diyerek kapılarını İstanbullu alışveriş tutkunlarına açtı.

Entegre Satek A.Ş. işbirliği ile otomasyon sistemleri projesini tamamladığımız Galeries Lafayette, ‘Bonjour İstanbul!’ diyerek kapılarını İstanbullu alışveriş tutkunlarına açtı. Emaar Square Mall içinde, 9.500m2’lik bir alanda lüks segmentte hizmet veren Galeries Lafayette İstanbul 400’den fazla markayı yerli ve yabancı müşteri ile buluşturmayı hedefliyor.

 

Moda severlerin yeni moda destinasyonu olacağı tahmin edilen Galeries Lafayette İstanbul Türkiye’ye ilk defa gelecek markaları, Türkiye’nin en geniş marka karmasına sahip olan kozmetik departmanı, erkek, çocuk, aksesuar,  iç giyim departmanlarıyla her kesime hitap eden ulaşılabilir fiyat politikasıyla dikkat çekiyor.

Haberin aslı;

www.bigoody.com

Çekmeköy Özel Sezin Okulu

 

Mekanik Otomasyonunu başarıyla tamamladığımız Özel Sezin Okulu, ATÖLYE İstanbul tarafından tasarlanan Yeni Eğitim Alanlarımız Açık Çatı projesi,Türkiye Mimarlık Yıllığı 2016’ya giren en iyi 50 projeden biri olarak seçildi.

Highlights info row image

http://www.arkitera.com/haber/28592/turkiye-mimarlik-yilligi-2016-icin-secilen-projeler-belli-oldu

 

Novada Yozgat AVM

Yozgat’ın ilk alışveriş merkezi Novada AVM 8 Aralık’ta kapılarını açtı.

Johnson Controls ortaklığında Mekanik ve Aydınlatma Otomasyonunun pano ve devreye alma çalışmalarını tamamladığımız Novada AVM Yozgat’ın merkezinde sizleri bekliyor.

Novada Yozgat, kente canlılık getiren ulusal ve uluslararası markaları, kafe – restoranları ve eğlence alanlarıyla Yozgat’a yeni bir yaşam alanı sunuyor. Yozgat’ın ilk ve tek alışveriş merkezi olan Novada; Ankara  – Sivas karayolunun bir parçası olan Adnan Menderes Bulvarı’nda yer alan konumunda; zengin marka karmasının yanı sıra Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini de bir araya getiriyor.

Madame Tussauds İstanbul

Dünyaca ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds İstanbul kapılarını müşterilerine açtı.

Aydınlatma ve Mekanik Otomasyon sistemlerinin tüm ekipman, pano, kurulum ve devreye alma işlerini yaptığımız balmumu heykel müzesi Madame Tussauds İstanbul, Grand Pera AVM’de siz değerleri müşterilerini bekliyor.

250 yıllık bir geçmişe sahip Madame Tussauds markası artık İstanbul’da! Tarihi ve kültürel kahramanlar ve geçmişten bugüne sanat, spor ve siyaset dünyasının yaklaşık 60 ünlü ismin yer alacağı Madame Tussauds İstanbul’da Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinde tarihi bir gezinti yapabilir, Türkiye’den birçok ismin yanı sıra çok sayıda uluslararası müzik, spor ve film yıldızıyla da tanışabilirsiniz.